Boşanma arifesinde uzaklaştırma alınca intihar etti

ANTALYA'da eşi 38 yaşındaki Fatma Yaka ile boşanmaya karar veren 41 yaşındaki Mahmut Yaka, evden uzaklaştırma kararı üzerine bunalıma girip, işyerinin tavanına kendini asarak yaşamına son verdi.

05 Mayıs 2016 Perşembe 13:16
Boşanma arifesinde uzaklaştırma alınca intihar etti
Olay, sabah erken saatlerde Muratpaşa İlçesi Yenigöl Caddesi üzerindeki bir işyerinde meydana geldi. Üç çocukları bulunan Yaka çifti, yaşadıkları sorunlar nedeniyle boşanma kararı aldı. Kısa süre önce de eşi Fatma Yaka'nın kendisi için 6 aylık uzaklaştırma kararı aldırması üzerine Mahmut Yaka, evden ayrılıp bir yakınının işyerinde hem kalıp hem çalışmaya başladı. 



Gün geçtikçe içine kapanan ve bunalıma giren Yaka, dün gece kendini işyerinin tavanında bulunan demirlere bağladığı ipe astı. Yaşamanı yitiren Yaka, işyerine gelen yakınları tarafından bulundu. Yaka'nın cansız bedeni polisin incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.





Son Güncelleme: 05.05.2016 13:18
Anahtar Kelimeler:
Antalya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.