Böcek’ten adaylık mesajı

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek,  Aksu’da “Büyükşehir adayıyım” mesajını verdi. 19 İlçede çalışmalarını sürdürdüğünün altını çizen CHP’li Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Sayın Genel Başkanımızın bilgileri doğrultusunda çalışımlarımı yapıyorum” dedi.

26 Mart 2018 Pazartesi 13:11
Böcek’ten adaylık mesajı

24 yıllık siyasi tecrübe

Parti kulislerinde CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak adı zikredilen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Aksu İlçe teşkilatına ziyarette bulunarak partililerle buluştu. Aktif siyasette 24 yıldır yer aldığını ve bunun 19 senesinin Konyaaltı Belediye Başkanlığı olduğunun altını çizen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 19 Antalya’nın 19 İlçesinde çalışmalar içerisinde olduğunu ve bu çalışmaların Genel Başkan Kemal Kılıçtaroğlu’nun bilgisi dahilinde olduğunu kaydetti.

Hep birlikte çalışacağız

Bilimsel olarak halkın beğenisini kazanmış olan insanların aday olması gerektiğine dikkat çeken Böcek, “Kim bir adım öndeyse, onunla seçime gidilsin. Partimin yaptığı araştırmalar sonucu ben önde çıkıyorum. Halkın teveccühü ortada. Bu konuyla ilgili Sayın Genel Başkanım Kemal Kılıçtaroğlu’nun talimatıyla çalımlarıma başladım. Antalya’mızın 19 ilçesindeki çalışmalarımı tamamlayacağım. Konyaaltı’nda olduğu gibi, hep birlikte Aksu’da da örnek bir çalışma yapacağız” şeklinde konuştu.

Kaş’tan Gazipaşa’ya kadar  

Bugüne kadar varsayımlar üzerinden hareket etmediğinin altını çizen Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, “Genel Başkanımızın ağzından görev verildiği zaman, -Antalya sevdamız birlikte yöneteceğiz- soluğanımızla yola çıkacağız. 20 yıllık deneyimizi Allah nasip ederse hep birlikte Kaştan Gazipaşa’ya kadar paylaşacağız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Yine de şunu söylerim. Benden bir adım önde olan kimse, o kardeşime maddi ve manevi olarak destek olacağım” açıklamalarında bulundu.

Hep artırarak ilerledim

Böcek daha sonra şunları söyledi: “Süreç uzun, yolumuz uzun. Antalya’da 24 yılımı doldurdum. Bu anlamda uzun süre siyaset yapan tek siyasetçiyim. Keçinin süt parasıyla okumuş bir kardeşinizim. Sevgi saygı üzerine siyaset yaptım. Herkese kucak açtım. Göstermelik siyaset yapmadım. Hep oylarımız artırarak geldim. Anavatan Partisinde yüzde 27.6 ile Belediye Başkanı seçildim. Seçildiğimde CHP’nin Konyaaltı’nda oyu yüzde 13 idi. Siyasette vefasızlık yapmadım.  2002 Aralık ayında itibaren CHP’deyim.  Mahcup etmedim.  İkinci dönemde yüzde 52 ile seçildim. Partimizin oyunu artırdım. 2009 seçimlerinde yüzde 60 ile seçildim.  Yerel seçimlerde parti artı kişi oylarıyla seçimlere gidilir.  Bu seçimler oldukça önemli. Ülkemizin geleceği ve çocuklularımızın geleceğini oylayacağız. Var olma yok olma gibi bir seçimdir. Belediye Başkanı olduğumda Konyaaltı, 2 eczanesi 3 bankamatiği olan bir yerleşim alanıydı. Devlettin Lisesi yoktu. Tek ilkokul vardı. Şu ana 52 okul var. 43 tane bankası var. AVM’ler. Doğalgazı bitmiş tek ilçe. 30 Mart seçimleri öncesi bu sorunu çözdük. Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanlık görevini 4 dönem yaptım”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.