Bitki Koruma Ürünleri Takip Sistemi anlatıldı

ANTALYA'nın Serik ilçesinde Bitki Koruma Ürünleri Takip Sistemi anlatıldı.

13 Mart 2018 Salı 11:05
Bitki Koruma Ürünleri Takip Sistemi anlatıldı

Serik'te, Bitki Koruma Ürünlerinin Toptan ve Perakende Satılması ile Depolanması Hakkında Yönetmelik gereğince hazırlanan Bitki Koruma Ürünleri Takip Sistemi'nin anlatıldığı toplantı yapıldı. Toplantıya Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Hasan Murat Bankoğlu, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü teknik personelleri, reçete yazma yetki sahipleri, profesyonel ilaç uygulayıcıları ve bitki koruma ürün (zirai ilaç) bayileri katıldı.

Toplantıda teknik personeller tarafından Bitki Koruma Ürünleri Takip Programı (karekod uygulaması), üretici kayıt defterlerinin etkin kullanımı, ürünlerde rezidü sorunu ve hasat öncesi ürün denetimleri hakkında bilgi verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.