Birlik genel kuruluna erteleme

FİNİKE Meyve Üreticileri Tarımsal Birliği olağan genel kurulu, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için bir hafta sonraya ertelendi.

22 Şubat 2018 Perşembe 09:54
Birlik genel kuruluna erteleme

Finike Ziraat Odası salonundaki genel kurula Ak Parti İlçe Başkanı Osman Aladağ, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Şenay Ersönmez, Ziraat Odası Başkanı Halil Sarıçobanoğlu, Meyve Üreticileri Tarımsal Birliği Başkanı Celal Bülbül, Birlik Danışmanı Mustafa Şerafettin Çağlayan, yönetim kurulu üyesi Fahrettin Çağlayan, portakal paketleme tesisi sahipleri ve üreticiler katıldı.

Finike Meyve Üreticileri Tarımsal Birliği Genel Kurulu yeterli çoğunluk sağlanamadığı bir hafta sonraya ertelendi. Erteleme kararının ardından sohbet şeklinde devam eden toplantıda konuşan Başkan Celal Bülbül, üreticilere 10 Ocak 2018 tarihli Resmi Gazete yayımlanan Türk Patent ve Marka Kurumunun Coğrafi İşaret ve Geleneksel Ürün Adı Amblem Yönetmeliği'ni anlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.