Birlik başkanından Serik ziyareti

ESNAF ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Göller Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, Serik'i ziyaret etti.

18 Mayıs 2016 Çarşamba 17:16
Birlik başkanından Serik ziyareti
Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Göller Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran ile Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Aydın'ı ziyaret etti.



Alanya'dan başlayıp üye ziyaretleri yaptıklarını ve fikir alışverişinde bulunduklarını söyleyen Birlik Başkanı Ahmet Tural, "Antalya, Isparta, Burdur ve Afyon'un da bazı ilçelerini kapsayan esnaf kefalet kooperatifleri bölge birliğimizin ortaklarıdır. Yönetim ve denetim kurulu olarak yaptığımız toplantıların bir kısmını ilçelerimizdeki kooperatiflerimizde yapmak sureti ile o bölgedeki kooperatiflerimizin sorunları, dilekleri, isteklerini yerinde irdelemek ve incelemek, herhangi bir sorun varsa yerinde çözüm bulmak amacıyla böyle bir uygulama yapıyoruz" diye konuştu.



Görüşmelerinde sorunları not alıp, çözüm aramaya çalıştıklarını aktaran Başkan Tural, "Serik ve çevresi kooperatifi yeni üyemizdir hem ziyaret edip 'hayırlı olsun' demek istedik hem de dilek ve şikayetlerini dinlemek için buradayız" dedi.

Son Güncelleme: 18.05.2016 17:17
Anahtar Kelimeler:
Antalya Serik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.