Bir saatte enkazdan 3 kişi kurtarıldı

Elazığ depreminin 14'üncü saatinde mucize kurtuluş haberleri gelmeye devam ediyor. Arama kurtarma ekipleri az önce enkazdan bir kadını daha sağ çıkardı. Böylece son bir saatte enkazdan 3 kişi kurtarıldı.

25 Ocak 2020 Cumartesi 12:54
Bir saatte enkazdan 3 kişi kurtarıldı

Gelen son dakika bilgisine göre, Elazığ'ın Mustafa Paşa Mahallesi'nde enkaz altında kalanları kurtarma çalışmaları devam ediyor. Bölgede çalışma yapan arama kurtarma ekipleri zaman zaman yakınlarından haber bekleyen vatandaşlara sessizlik uyarısı yaptı.

Çalışmaları dikkatle izleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da devreye girerek yakınlarının kurtarılmasını bekleyen vatandaşların yanına gitti. Enkaz altında üç kişinin daha olduğunu söyleyen Soylu vatandaşlara şunları söyledi:

"Sabırla inşallah çalışmalar devam ediyor. Burada dört tane daha ses duyuldu, bir tanesi alındı. Sessiz olacağız ve enkazın altındakilerin kurtarılmalarına biz de sessiz olarak yardımcı olacağız."

 Bakan Soylu'nun açıklamasından kısa bir süre sonra ekipler enkazdan bir kadını daha sağ çıkardı. Çalışmalar sürüyor...

hürriyet.com

Anahtar Kelimeler:
DepremElazığ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.