Berlin'de MATSO standına yoğun ilgi

MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkan Yardımcısı Hüseyin Güneş, ITB Berlin Turizm Fuarı'nda açılan Manavgat- Side destinasyonunun yoğun ilgi gördüğünü söyledi.

08 Mart 2018 Perşembe 15:48
Berlin'de MATSO standına yoğun ilgi

Dünyanın en büyük turizm fuarı ve turizm sektörünün buluşma noktası olarak bilinen Uluslararası Turizm Borsası Fuarı (ITB), Almanya'nın başkenti Berlin'de kapılarını açtı. 52'nci kez açılan fuarda Manavgat- Side turizm destinasyonu MATSO ve MASTOB tarafından hazırlanan stantla tanıtılıyor. 7- 11 Mart tarihleri arasında gerçekleşen Berlin'deki fuara 186 ülkeden 10 bin firma katılıyor. İlk 3 günü sektörde faaliyet gösteren firma ve katılımcılara yönelik olan fuar hafta sonu ise kapılarını halka açacak.

Manavgat- Side turizm destinasyonun tanıtıldığı Manavgat standı ziyaretçi akınına uğradı. Standı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu başta olmak üzere Antalya protokolü, bölge otelcileri ve turizm profesyonelleriyle Almanya başta olmak üzere Avrupa'nın değişik ülkelerinden tur operatörleri ziyaret etti. Fuarda MATSO yönetimi kendi standında misafirleri karşılamanın yanı sıra üye turizm firmalarının açtıkları stantları da ziyaret ederek destek veriyor.

MATSO Başkan Yardımcısı Hüseyin Güneş, dünyanın ve Avrupa'nın en büyük fuarlarından birisi olan ITB'de Manavgat- Side destinasyonun tanıtımını en iyi şekilde gerçekleştirmek için çaba gösterdiklerini belirterek, fuarın bölge tanıtımına katkı sağladığını söyledi. Otelciler ve acentelerin yetkililerinin en üst seviyede buluştuğu fuarda izlenimlerin iyi olduğunun kaydeden Güneş, "Avrupa'nın en büyük ve son fuarı olan ITB Berlin'de MATSO ve MASTOB işbirliğiyle açılan Manavgat- Side destinasyonu standı yoğun ilgi görüyor. Fuarda turizm rakamlarının yeniden 2015 yılı seviyelerine yükseleceği izlemini alıyoruz" dedi.

Güneş, "Standımızda Almanya'nın en büyük tur operatörlerini ve ziyaretçilerimizi ağırlayarak Manavgat- Side bölgesinin tanıtımını gerçekleştiriyoruz. Yapılan görüşme ve tanıtımlarda tatil bölgelerimizde rüya gibi bir tatil yapılabileceğini, hizmet kalitesinin mükemmel olduğunu vurgulamaktayız. Misafirperver Türk halkının Avrupalı misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya hazır ve buna engel teşkil edecek bir şeyin söz konusu olmadığını belirterek yaptırmış olduğumuz bölgeyi anlatan argümanları turizm operatörleri ve tüketicilere dağıtıyoruz. Aynı zamanda bölgedeki turizmcilerimiz ve standımızda acenteler yeni sezonun kontratlarını yapıyor. Kurum olarak ilçemizin yurt içi ve yurt dışında en iyi şekilde tanıtmak için çaba gösteriyoruz. Fuarda 11 Mart'a kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.