Belediye personeline özel gün izni

KORKUTELİ Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, belediye personelinin evlilik yıl dönümü, çocuklarının doğum günleri, anne, baba, eş veya çocuklarının ölüm yıl dönümlerinde 1 gün mazeret izni kullanabileceğini söyledi.

26 Şubat 2020 Çarşamba 11:53
Belediye personeline özel gün izni

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)-
Korkuteli Belediyesi personele yönelik yeni bir izin uygulaması hayata geçirdi. Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek'in imzaladığı yeni uygulamaya göre belediyede çalışan personel evlilik yıldönümünde 1 gün, çocuklarının doğum günlerinde 1 gün, anne, baba, eş veya çocuklarının ölüm yıldönümlerinde 1 gün mazeret izni kullanabilecek.

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, "Bu uygulama belediyenin, personelin iyi gününde ve kötü gününde yanında olması açısından çok önemli. Bu izni kullanacak olan belediye personelinin bağlı bulunduğu birim amirine ve müdürüne başvuruda bulunması gerekiyor. Uygulama tüm belediye personeli için geçerli" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.