Bayramda hava nasıl olacak?

KURBAN Bayramı tatilinde, Antalya'da yüksek nem etkili olacak.

17 Ağustos 2018 Cuma 18:43
Bayramda hava nasıl olacak?

Tatillerini Antalya'da geçirecek yerli ve yabancı turistleri, bayram boyunca yüzde 95'lere kadar ulaşacak nem bekliyor. Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü tahminlerine göre, Batı Akdeniz Bölgesi'nde bayram boyunca yağış beklenmezken, hava sıcaklıkları mevsim normallerinde olacak.


Bayram süresince beklenen yüksek nem oranları nedeniyle hava sıcaklıklarının daha yüksek hissedilebileceğini belirten Meteoroloji 4. Bölge Müdürü Davut Öztürk, “Bu hafta sonu ve bayram süresi boyunca bölgemizde hava, az bulutlu ve açık geçecek. Hava sıcaklıkları mevsim normallerinde seyredecek. Bayram boyunca Antalya'da hava sıcaklığının 31-32 derece, Burdur, Isparta ve Muğla'da 30-32 derece arasında olmasını bekliyoruz. Antalya'da beklenen yüksek nem oranı, sıcaklıkların daha yüksek hissedilmesine sebep olacak. Bayram sürecince Antalya'da nem oranının yüzde 60 ile 95 arasında olmasını bekliyoruz" dedi.

Son Güncelleme: 17.08.2018 18:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.