Bayram öncesi sıkı denetim

 MURATPAŞA Belediyesi, 15 Haziran Cuma günü başlayacak Ramazan Bayramı öncesi tatlı imalathaneleri ve pastaneleri denetledi. Denetimlerde her ayrıntı tek tek değerlendirildi.

09 Haziran 2018 Cumartesi 12:12
Bayram öncesi sıkı denetim

Muratpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi tatlı ve şekerleme imalathaneleriyle fırın ve pastaneleri denetledi. İşletmelerin sahip olması gereken ruhsatları kontrolle başlayan denetimlerde çalışanların kıyafetlerinin temizliğine, imalathanelerde bone takılıp takılmadığına kadar her ayrıntı değerlendirildi. İmalathanelerin mutfaklarında hijyen koşulları açısından gerekli incelemelerini yapan ekipler, ürünlerin saklanma koşullarını kontrol etti. Tek amaçlarının Muratpaşa sakinlerinin sakin ve huzurlu bir bayram geçirmesini sağlamak olduğunu aktaran yetkililer, denetimlerini artarak devam edeceğinin altını çizdi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.