Bayram hediyesi tekerlekli sandalye

Yüzde 99 engelli raporu bulunan Ahmet Koçar isimli gence, bayram hediyesi olarak Aksu Engelliler Derneği tarafından tekerlekli sandalye verildi.

14 Ağustos 2013 Çarşamba 11:20
Bayram hediyesi tekerlekli sandalye
Aksu Kemerağzı’nda yaşayan ve yüzde 99 engelli raporu bulunan Ahmet Koçar isimli gence, bayram hediyesi olarak Aksu Engelliler derneği tarafından tekerlekli sandalye verildi. Uzun süredir engelli olan ve ilk kez tekerlekli sandalyeye kavuşan Koçar’ın ailesi, dernek yetkililerine teşekkür ederek böylesi bir hediye aldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.
İlçe genelinde tekerlekli sandalye ihtiyacı olan 110 civarında engelli bulunduğunu ifade eden Aksu Engelliler Derneği Başkanı Bayram Ürer ise, “Bir engelli kardeşimizin daha tekerlekli sandalye ihtiyacını karşılamaya vesile olduğumuz için çok mutluyuz. Amacımız tüm ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye temin edebilmektir. Bunun içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.


Sercan AYTIŞ
 

Son Güncelleme: 14.08.2013 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.