Başkan Uysal şampiyonları kabul etti

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, her çarşamba yaptığı 'Randevusuz Görüşme Günü'nde Türkiye finallerinde Antalya'yı temsil edecek Muratpaşa Belediyespor U18 Basketbol Takımı ve Dünya Okul Sporları Futsal Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek Atatürk Anadolu Lisesi Futsal Takımı'nı ağırladı.

21 Şubat 2018 Çarşamba 14:15
Başkan Uysal şampiyonları kabul etti

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 'Görüşülebilir olmak ve görüşülebilir kalmak en önemli ilkemizdir' diyerek her çarşamba gerçekleştirdiği randevusuz görüşme saatlerinde Turunç Masa'da vatandaşları kabul etti. Başkan Uysal, bu hafta ayrıca Antalya U18 Genç Erkekler Basketbol Ligi'nin şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası'nda Antalya'yı temsil etmeye hak kazanan Muratpaşa Belediyespor U18 Erkek Basketbol takımı ile İsrail'de düzenlenecek Dünya Okul Sporları Futsal Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Atatürk Anadolu Lisesi Futsal Takımı'nı da kabul etti.

ANTALYA ŞAMPİYONLARI

Randevusuz görüşme gününde 81 vatandaşla görüşen Başkan Uysal; Antalya U18 Genç Erkekler Basketbol Ligi'nin şampiyonu olan Muratpaşa Belediyespor U18 Erkek Basketbol takımını kutladı. Muratpaşa Belediyespor Başkanı Murat Şimşek, Basketbol Sorumlusu Özgür Taylant Budak, yönetim kurulu üyesi mimar Sinan Özkan, forma sponsoru Murat Gerdan, koç Ramazan Barut ve U18 Erkek Basketbol takımı oyuncularını başarılarından dolayı kutladı. Mart ayında yapılacak Türkiye Şampiyonası'nda genç basketbolculara başarı dileğinde bulunan Başkan Ümit Uysal, "Spor yapanların iş ve hayat disiplini çok yüksek oluyor. Muratpaşa'mızda herkesin spor yapmasını istiyoruz. Türkiye Şampiyonası'nda, sizleri; desteklemeye gelmeyi planlıyoruz" dedi.

TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDECEKLER

3-21 Mart 2018 Tarihleri arasında İsrail'in Ramat-Gan kentinde yapılacak ISF Dünya Okul Sporları Futsal Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Atatürk Anadolu Lisesi Futsal Takımı'nı da kutlayan Başkan Uysal, "Sizlerin başarısı bizleri gururlandırıyor. Ay yıldızlı formamızı başarıyla temsil edeceğinize inancım tamdır" dedi. Öğrencilerin, üzerinde Atatürk görseli bulunan okullarına ait özel kupayı hediye ettikleri Başkan Uysal, Atatürk Anadolu Lisesi Futsal Takımı'na malzeme desteğinde bulunulması ve Muratpaşa Belediyesi spor tesislerinden yararlanmaları için gerekli talimatları verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.