Başkan Uysal, ikiz sporcuları kabul etti

 TÜRKİYE Kick Boks Şampiyonası'nda Antalya'yı temsil edecek ikizler Muzaffer Dökme ve Mehmet Dökme, şampiyona öncesi Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı ziyaret etti.

06 Haziran 2018 Çarşamba 15:04
Başkan Uysal, ikiz sporcuları kabul etti

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 'Görüşülebilir olmak ve görüşülebilir kalmak en önemli ilkemizdir' diyerek her çarşamba gerçekleştirdiği randevusuz görüşme saatlerinde bu haftada Muratpaşa'nın farklı mahallerinden gelen vatandaşları kabul etti. Başkan Uysal'ın bu haftaki konukları arasında genç sporcular vardı. 3 - 11 Temmuz tarihlerinde Elazığ'da büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler kategorilerinde düzenlenecek Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda Antalya'yı temsil edecek ikizler Muzaffer Dökme ve Mehmet Dökme Başkan Uysal'ı ziyaret etti.

TÜRK BAYRAĞI

Mehmet Dökme, mayıs ayında Antalya'da yapılan il seçmelerinde 57 kiloda, Muzaffer Dökme ise 63 kiloda birinci olarak Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandıklarını söyledi. Amaçlarının Antalya'yı en iyi şekilde temsil etmek olduğunu belirten ikizler, Başkan Uysal'a Türk bayrağı hediye etti.

SPOR BİR KÜLTÜRDÜR

Genç sporcuları başarıları dolayısıyla kutlayan Başkan Ümit Uysal, şampiyonada başarı dileklerini iletti. İkizlerin yanı sıra Türkiye Şampiyonası'nda 3'üncü olan Ömer Yıldırım da yer aldığı ziyarette Başkan Uysal, gençlere sporu bir kültür olarak değerlendirmeleri konusunda da tavsiyelerde bulundu.

ANTALYASPOR YÜZME TAKIMI

Başkan Uysal'ın bu haftaki misafirleri arasında Antalyaspor yüzme takımımı vardı. Takımın altyapısını oluşturan küçük yaş gruplarının yer aldığı ziyarette Ümit Uysal, Antalyaspor'la önemli işbirliklerini hayata geçirdiklerini belirterek, “Bu işbirliğinin sonucu olarak Spor Toto Gelişim Elit U16 Türkiye Şampiyonası'nda Antalyaspor'umuz 2'nci oldu. Farklı branşlarda da benzer başarıların geleceğine eminim" dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.