Başkan Uysal'dan bayram mesajı

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında "Şehrimiz için, ailemiz için, ülkemiz için, insanlık için mutlu güzel bayramlar diliyorum" dedi.

29 Temmuz 2020 Çarşamba 16:09
Başkan Uysal'dan bayram mesajı

ANTALYA, (DHA)
Başkan Uysal, 31 Temmuz Cuma günü başlayacak Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Uysal, şunları söyledi:

"Kıymetli komşularım, bir Kurban Bayramı'na daha beraberce uluşmanın kıvancını yaşıyoruz. Yine bir bayramda sevdiklerimizle ve bütün insanlarımız ile buluşacağız. Nice bayramlara bu şekilde güzellikler içinde ulaşabilmeyi temenni ediyorum. Şehrimiz için, ailemiz için, ülkemiz için, insanlık için mutlu güzel bayramlar diliyorum. Dualarımız, kurbanlarımız kabul olsun. Güzel bir gelecekte nice bayramlarda buluşmayı temenni ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.