Başkan Uysal: Daha iyisi için çok çalışacağız

 MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Geçen 5 yılda nasıl birlikte çok çalıştıysak yine hep beraber çok çalışacağız. Şehrimizin yaşam koşullarını ve insanlık değerlerini daha iyiye götürmek için mücadele edeceğiz" dedi.

01 Nisan 2019 Pazartesi 11:16
Başkan Uysal: Daha iyisi için çok çalışacağız

Muratpaşa'da, kesin olmayan sonuçlara göre yeniden belediye başkanı seçilen Ümit Uysal, vatandaşlara desteği için teşekkür etti. Başkan Uysal, yayımladığı açıklamada, "Geçen 5 yılda nasıl birlikte çok çalıştıysak yine hep beraber çok çalışacağız. Şehrimizin yaşam koşullarını ve insanlık değerlerini daha iyiye götürmek için mücadele edeceğiz. CHP'ye ve onun bütün emekçilerine, İYİ Parti'ye ve onun bütün emekçilerine ve bize destek olan bütün komşularımıza, vergileriyle Muratpaşa Belediyesi'nin hizmetlerine katkıda bulunan bütün Muratpaşalılara, komşularıma teşekkür ediyorum. Seçimimiz Muratpaşa'mıza, Antalya'mıza ve Türkiye'mize hayırlı olsun" dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.