Başkan Uysal'a meslektaş ziyareti

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, arabulucu avukat meslektaşlarının ziyaretinde, arabuluculuk sisteminin kamu ve kişi yararı açısından topluma çok değerli katkılar sağlayacağına inandığını söyledi.

24 Kasım 2017 Cuma 11:33
Başkan Uysal'a meslektaş ziyareti

Arabulucu avukat meslektaşları Abbas Soner Yiğit, Can Ercan, Zumral Türker Akıncı ve aynı zamanda Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi olan Mustafa Taşbaş, Başkan Uysal'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret dolayısıyla memnuniyetlerini dile getiren Başkan Uysal, arabuluculuk kurumunun toplumda uzlaşı kültürünü artıran çok önemli bir kurum olduğunu söyledi. Kendisinin de bir arabulucu olduğunu kaydeden Başkan Uysal, “Arabuluculuk sistemi, kamu ve kişi yararı açısından topluma çok değerli katkılar sağlayacaktırö dedi.


 

Avukatlar ise Muratpaşa'da tasada ve kederde birlik olma duygusunun her geçen gün kuvvetlendiğini, uzlaşı kültürünün hakim olduğunu gözlemlediklerini belirterek, bunda Başkan Uysal'ın gerek avukat, gerek bir arabulucu, gerekse farklı toplum kesimlerini ötekileştirmeyen, eşit hizmet anlayışıyla hayata geçirdiği yerel yönetim pratiklerinin etkisinin yadsınamayacağını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.