Başkan Tütüncü yurt binasını inceledi

KEPEZ Belediyesi'nin, tahsis ettiği arsaya İlim Yayma Cemiyeti tarafından inşa edilen 140 kişi kapasiteli erkek öğrenci yurdu binasının yapımında sona yaklaşıldı.

18 Temmuz 2016 Pazartesi 15:13
Başkan Tütüncü yurt binasını inceledi
 Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İlim Yayma Cemiyeti Vakfı Antalya Şubesi işbirliği Ahatlı Mahallesi'nde yaptırılan öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Tütüncü, vakfın Antalya Şubesi yöneticileriyle binayı gezdi ve inşaatla ilgili bilgi aldı. 140 öğrenci kapasiteli erkek öğrenci yurdunun, belediyenin tahsis ettiği arsanın üzerine inşa edildiğini anımsatan Başkan Tütüncü, "Karkası tamamlanan, ince işçiliğinde önemli bir mesafe alınan yurt binasının önümüzdeki eğitim ve öğretim döneminde hizmete açılması planlıyor. Yapımında katkımız olan bu yurt binasının, modern dünyayı çok iyi algılayabilen, muhafazakâr nesillerin yetişmesinde önemli bir hizmet vereceğine inanıyorum" dedi.

Son Güncelleme: 18.07.2016 15:14
Anahtar Kelimeler:
Antalya Kepez
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.