Başkan Tütüncü macera ormanını inceledi

ANTALYA Kepez Macera Ormanı'ndaki çalışmaları inceleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, paintball sahasını da test etti.

09 Mayıs 2016 Pazartesi 14:21
Başkan Tütüncü macera ormanını inceledi
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hizmete giren 70 dönümlük Antalya Kepez Macera Ormanı'ndan incelemelerde bulundu. Açılışı 19 Mayıs'ta yapılacak macera parkını yardımcıları Fatih Özaslan, Ramazan Alanay ve birim yöneticileriyle gezen Başkan Tütüncü, alan hakkında bilgi aldı. Paintball alanına da giren Tütüncü, sahayı gezdikten sonra renkli boya bilyeleri atan silahları denedi. Plastik bardakları hedef tahtası yapan belediye yönetimi, keyifli dakikalar geçirdi. Sonrasında labirent ve çam ağaçları üzerinde çeşitli engellerin yer aldığı macera parkı alanını da inceleyen Tütüncü, resmi açılışa kadar son rötuşların da tamamlaması talimatı verdi.



YENİ BİR YEŞİL ALAN



Her geçen gün nüfus ve trafik yoğunluğu artan Antalya'ya yeni bir yeşil alan daha kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Tütüncü, Antalya Kepez Macera Ormanı'nın ailecek yaşanabilecek bir ortam olarak tasarlandığını söyledi. Aynı zamanda heyecan arayanların tutkularına cevap verecek spor aktiviteleri de sunulduğunu anlatan Tütüncü, restoranı, sosyal tesisleriyle bu alanın, Kent Ormanı gibi 24 saat hizmet veren bir mekan olacağını duyurdu.





Son Güncelleme: 09.05.2016 14:24
Anahtar Kelimeler:
Antalya Kepez
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.