Başkan Tütüncü iftar sonrasına konuk oldu

KEPEZ Belediyesi'nin, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği mahalle iftarları Yeni Mahalle ve Teomanpaşa Mahallesi'nde devam etti.

09 Haziran 2016 Perşembe 14:39
Başkan Tütüncü iftar sonrasına konuk oldu
 Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, mahalle iftarlarına katılmadan önce iki mahallede ev ziyaretlerinde bulundu. Tütüncü, hastaları, yaşlıları, maddi durumu iyi olmayanları evlerinde ziyaret etti. Başkan Hakan Tütüncü, daha sonra Yeni Mahalle'de kapalı semt pazarı içerisinde verilen belediyenin mahalle iftarına katıldı. Tütüncü, orucunu açmak için vatandaşların ve belediye çalışanlarının bulunduğu masaya oturdu.



başkan Tütüncü, yaptığı konuşmada, "İftarımızı evimizde, lüks restoranlarda değil, halkımızla birlikte yapıyoruz. Her zaman bir ve beraber olacağız. Eğer devlet millet için varsa devletin belediye başkanı da vatandaşıyla birlikte bir sofrada iftarını eder. Biz bunu düşünüyoruz ve böyle hareket ediyoruz. Mahalle iftarlarıyla bir sofra etrafında Kepezlilerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.



Tütüncü, orucunu açtıktan sonra belediyenin Teomanpaşa Mahallesi'nde verdiği iftara da katılarak vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Hakan Tütüncü, iftar programının ardından Yeni Emek Mahallesi'ndeki Eyüp Sultan Camii'nde vatandaşlara Osmanlı şerbeti ikram etti.

Son Güncelleme: 09.06.2016 14:40
Anahtar Kelimeler:
Antalya Kepez
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.