Başkan Turgay Genç, öğretmenleri unutmadı

DÖŞEMEALTI Belediye Başkanı Turgay Genç, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Mustafa-Ayten Aydın Anadolu Lisesi'nde öğretmenlerle bir araya geldi.

24 Kasım 2017 Cuma 12:32
Başkan Turgay Genç, öğretmenleri unutmadı

Belediye Başkanı Turgay Genç, emekli öğretmen olan meclis üyesi Ramazan Bahşi ile Mustafa-Ayten Aydın Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Okul Müdürü Hasan Bahşi tarafından karşılanan Başkan Genç, öğretmenlerle bir araya geldi, Öğretmenler Günü'nü kutladı. Belediye Başkanı Turgay Genç, “Dünyanın en kutsal mesleği olan Öğretmenlik mesleğini büyük özveri, sabır ve emekle yapan, geleceğimiz olan gençleri topluma hazırlayan, sağlıklı ve bilinçli nesiller yetiştiren sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ben de eğitimci bir aileden geliyorum ve eşim de öğretmen. Bu gururu ve mutluluğu sizlerle paylaştığım için çok onurluyum" dedi.


 

Başkan Genç, Döşemealtı Belediyesi olarak ilçedeki eğitim kurumlarına imkanlar doğrultusunda destekler verdiklerini bundan sonra da aynı şekilde katkı vermeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Genç, günün anısına öğretmenlere çeşitli hediyeler verdi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.