Başkan Türel: Gündoğmuş sürgün yeri değildir

 BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Menderes Türel, Gündoğmuş'ta verilen iftar yemeğine katıldı. Muhalefetin Gündoğmuş'u 'sürgün yeri' diye adlandırdığını belirten Türel, "Gündoğmuş'a sürgün yeri diyenler buralara geldiklerinde, hangi yüzle oy istemeye geliyorsun' demeniz lazım" dedi.

02 Haziran 2018 Cumartesi 14:57
Başkan Türel: Gündoğmuş sürgün yeri değildir

Büyükşehir Belediyesi tarafından Gündoğmuş'ta iftar verildi. Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezi'nde düzenlenen iftara Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. İftarda konuşan Başkan Türel, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Ülkeyi bölmek isteyen güçlere karşı her zaman uyanık ve hazır olunması gerektiğine dikkat çeken Türel, “Yakın tarihimizde önce Gezi olayları, sonra 17-25 Aralık, şimdi Amerika'nın etekleri altına sığınanlar komploları ile bizi gerileteceklerini sandılar. Dimdik duruşumuzla oyunlarını bozduk" dedi.

KONYAALTI VATANDAŞ KAYNIYOR

Başkan Türel, hem Türkiye'de hem de Antalya'da birilerinin sürekli 'yaptırmayız politikası' uyguladığını belirterek, "Antalya'da Konyaaltı Sahili muhteşem oldu. Mutlaka görmelisiniz. 'Ben burayı yapacağım' dediğimde muhalefet ne dedi? 'Menderes Türel halka sahili kapatacak' dedi. Dertleri yaptırmamak. Şimdi o halka 'kapatacak' dedikleri Konyaaltı'nı gelsinler bir görsünler. Vatandaş kaynıyor. Biz yapmaya çalışıyoruz, birileri yaptırmamaya çalışıyor" dedi.

 Gündoğmuş'un yıllardır sıcak asfalt beklediğine dikkati çeken Menderes Türel, "Gündoğmuş bizim dönemimizde ilk defa sıcak asfaltla tanıştı. Kültür Merkezi 5 yıldızlı otel gibi. Proje içinde her şey var. Konaklamasından, yaşlı bakım evlerine, ASMEK'lere kadar her şey içerisinde olacak" dedi.

'GÜNDOĞMUŞ ANTALYA'NIN CENNET KÖŞESİDİR'

Büyükşehir Belediyesi olarak Gündoğmuş'ta kişi başına yatırım miktarının diğer ilçelerden kat kat fazla olduğunu anlatan Başkan Türel, şöyle konuştu:

"2014 yılında yeni Büyükşehir Yasası yürürlüğe girdiğinde 'Buralarda kendi ekiplerimizi kuracağız' dedik. Büyükşehir Belediyesi'nden deneyimli arkadaşlarımızı buralarda görevlendirdik. 'Sen personelini Gündoğmuş'a nasıl sürgün edersin' dediler. Ayıp. Gündoğmuş sürgün yeri değildir, Gündoğmuş Antalya'nın cennet köşesidir. Ama şimdi 'Gündoğmuş'a sürgün yeri' diyenler, seçim geldi ya sizden oy istemeye geliyorlar buralara. Şimdi o Gündoğmuş'a sürgün yeri diyenler buralara geldiklerinde, 'Ya sen Cumhuriyet Halk Partisi olarak Gündoğmuş'a sürgün yeri demiştin, hangi yüzle oy istemeye geliyorsun' demeniz lazım" diye konuştu.

Başkan Türel, Gündoğmuş Belediyesi'nde ilçeye yapılan yatırımlar ve taleplerle ilgili muhtarlarla da toplantı yaptı. Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren de Başkan Türel'e ilçeye yaptığı yatırım ve hizmetler nedeniyle teşekkür etti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.