Başkan Türel Bitlisli çocukları ağırladı

 ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Biz Anadolu'yuz Projesi kapsamında Bitlis Tatvan'dan Antalya'yı ziyarete gelen öğrencileri ağırladı. Öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştiren Türel, Antalya'da hoşça vakit geçirmelerini diledi.

14 Kasım 2017 Salı 11:03
Başkan Türel Bitlisli çocukları ağırladı

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki 21 ildeki 15 yaş ve altı 50 bin çocuğun batı illeriyle gönül köprüsü kurarak tanımasını ön gören 'Biz Anadolu'yuz' projesi kapsamında Bitlis'in Tatvan ilçesinden 5'inci kafile olarak Antalya'ya gelen 131 çocuk Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in misafiri oldu. İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan'ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Türel öğrencilerle sohbet ederek, derslerine sıkı sarılmalarını istedi. Çok çalışmanın ve gayret etmenin önemini anlatan Türel, “Bana sizin yaşınızdayken birisi Belediye Başkanı olacaksın deseydi inanmazdım. Ama oluyormuş, çok çalışınca, gayret edince, kararlı olunca iş sahibi, meslek sahibi olursunuz, belediye başkanı da olursunuz, milletvekili, bakan, başbakan, cumhurbaşkanı da olursunuz" dedi.

ANTALYA'YI GEZECEKLER

Öğrencileri Antalya'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Türel, çocuklardan Antalya'nın tadını doyasıya çıkarmalarını istedi. İçişleri Bakanlığı'nın Doğu ve Batı illerini buluşturan projesi 'Biz Anadolu'yuz Projesi' kapsamında Bitlis Tatvan'dan Antalya'ya gelen öğrenciler; Kaleiçi'ni, su altının büyülü dünyası Akvaryum'u, Türkiye'nin en büyük çocuk oyun parkı Zıpzıp Park'ı Antalya'nın muhteşem manzarasının kuş bakışı izlendiği Tünektepe'yi ve Antalya'nın eşsiz güzelliklerini tanıma fırsatı bulacak. Proje ile iller arasında kültürel ve ortak değerlerin paylaşılması hedefleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.