Başkan Topaloğlu: "Halkımız tedbirli olsun"

Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı dezenfekte ekipleri, ilçe genelinde yaptığı ilaçlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Göynük Mahallesi Değirmendere mevkisinde kaldırımlar, duraklar, parklar ve oyun gruplarını dezenfekte eden belediye ekipleri, Beldibi mahallesinde de Atatürk Parkı içerisindeki oyun gruplarında, parkın çevresinde ve kaldırımlarda çalışmalarını sürdürdü.

27 Mart 2020 Cuma 11:33
 Başkan Topaloğlu: "Halkımız tedbirli olsun"

ANTALYA(İHA)-
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, “Ülkemizde yayılmaya devam eden Korona virüse karşı halkımız tedbirli olsun. Lütfen evden çıkmasınlar. Biz belediye olarak gerekli önlemleri almaya devam ediyoruz. İlçemiz genelinde dezenfekte çalışmalarına ara vermeden çalışıyor. Alınan tedbirlere halkımız da riayet ederse her şey çok güzel olacak” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.