Başkan Şahin'in acı günü!

AKSU Belediye Başkanı Halil Şahin'in babası İsmail Şahin, hayatını kaybetti. İsmail Şahin'in cenaze törenine çok sayıda kişi katıldı.

03 Haziran 2020 Çarşamba 20:40
Başkan Şahin'in acı günü!

ANTALYA, (DHA) - 

Bir süredir devam eden rahatsızlıkları nedeniyle hayatını kaybeden İsmail Şahin için öğle vakti tören düzenlendi. Sosyal mesafe kurallarına riayet edilerek gerçekleştirilen cenaze törenine, Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, siyasi parti başkan ve temsilcileri, belediye meclis üyeleri, ilçe protokolü, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileri, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı. Şahin'in cenazesi, ardından Güloluk Mezarlığına defnedildi.

Başkan Halil Şahin cenaze töreni sonrası taziyeleri kabul etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.