BAŞKAN KOCAER KALKAN'DA ESNAFLA BULUŞTU

Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Kalkan Mahallesi'nde esnafla buluşup, sorunlarını dinledi. Kalkan'a yönelik projelerini anlatan Başkan Kocaer, esnafın görüşlerini aldı.

29 Ekim 2014 Çarşamba 11:39
BAŞKAN KOCAER KALKAN'DA ESNAFLA BULUŞTU
Belediye hizmet binasında gerçekleşen toplantıya, Başkan Halil Kocaer ile Büyükşehir Belediyesi Kaş Koordinatörü Mustafa Şalvarlı, Büyükşehir belediye meclis üyeleri Musa Yücel, Hasan Nusret Baysal, Kaş belediye meclis üyesi Ahmet Akdeniz ve Kalkan esnafı katıldı.

Belediye Başkanı Halil Kocaer, "30 Mart seçimlerinde göreve geldiğimiz zaman, Kalkan'da altyapı yatırımları sürüyordu. Esnaf dükkanını açamıyordu. Bunu hızla tamamladık. Esnafın sezona hazır girmesini sağladık. Artık turizm sezonunun sonuna geldik. Bölgede esnafla zaman zaman bu tür toplantılar yapacağız. Yapacağımız yatırımlar hakkında bilgi verip, esnafın görüşünü alacağız. Bu görüşlerden yararlanacağız" dedi.

Kış dönemi boyunca Kalkan'daki otopark sorununu çözmek için çalışacaklarını aktaran Başkan Kocaer, otellere, restoranlara ve işyerlerine ortak ve standart tabela kullanma zorunluluğu getireceklerini kaydetti. Bölgede tabela kirliliğine son vereceklerini vurgulayan Başkan Kocaer, "Kalkan'ın en güzel noktasına bir seyir terası ve çay bahçesi yaparak, yerli ve yabancı konukların Kalkan'ı seyretmelerini sağlayacağız. Kalkan'da yürüyüş yolları ve spor alanları yapacağız" diye konuştu.


Son Güncelleme: 29.10.2014 11:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.