Başkan Kayhan'dan tepki

 KUMLUCA Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kayhan, bilimsel dayanağı olmayan haberlerin çiftçilere zarar verdiğini söyledi.

08 Şubat 2018 Perşembe 15:55
Başkan Kayhan'dan tepki

Kumluca Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kayhan, bazı televizyon kanallarında yayınlanan, bilimsel dayanağı olmayan haberlerin sebze üreticilerine zarar verdiğini söyledi.

Başkan Süleyman Kayhan, bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Bilimsel hiçbir dayanağı yok. Konusunun uzmanı olmayan kişiler tarafından hazırlanan bu tür haberler sadece reyting amacıyla yapılan haberlerdir. Örtü altı sebze üreticileri olarak zor şartlar altında üretim yapıyoruz. Bu tür haberler ülke ekonomisine de Türk çiftçisine de zarar vermektedir. Zira Antalya bölgesinde tarımda kullandığımız koruyucu kimyasallar minimum seviyededir. Artık biz biyolojik mücadele yapıyoruz. Biyolojik mücadelenin nasıl yapıldığını ve ne anlama geldiğini bilmiyorlarsa gelsinler anlatalım" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.