Başkan İşlek: Norm kadro statüsü yükseldi

KORKUTELİ Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, Ankara'da yaptıkları görüşmeler sonucu belediyenin norm kadrosunu bir üst statüye geçirdiklerini belirterek, bununla birlikte belediye ödeneğinde 40- 50 milyona yakın artış olacağını söyledi.

14 Mayıs 2019 Salı 11:16
Başkan İşlek: Norm kadro statüsü yükseldi

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek, belediye binasında düzenlediği basın toplantısında Ankara'da bakanlıklar ve genel müdürlükler düzeyinde yaptığı ziyaret ve temaslara ilişkin bilgiler verdi. Ziyaretin ilk gününde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret ettiğini söyleyen Başkan İşlek, kendisiyle bir görüşme yaptığını aktardı. Bahçeli'nin Korkuteli'ne ayrı bir ilgisi olduğunu anlatan Başkan İşlek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiğini belirtti.

Daha sonra MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan ile bir araya geldiklerini ve bazı değerlendirmelerde bulunduklarını kaydeden Başkan Ömer İşlek, sonrasında AK Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar'ın da katılımıyla Ankara'da Cumhur İttifakı milletvekillerine iftar yemeği verdiklerini anlattı. Yemekte Korkuteli ile ilgili çok olumlu görüşmelerin olduğuna değinen Başkan İşlek, bu görüşmede Ankara'da yapılacak olan ziyaretler, resmi kurumların genel müdürlükleri ve il müdürlükleriyle olan ilişkilerin masaya yatırıldığını söyledi.

Belediyenin norm kadrosunun artırılması için görüşmeler yaptıklarını ve olumlu sonuçlar elde ettiklerini kaydeden Başkan Ömer Niyazi İşlek, "Yazıları yazıldı bitti. Şu an C-9'a geçmiş durumdayız. Ayrıca özel kalem kadrosunun olmadığı beledimize özel kalem müdürlüğünü çıkardık. C-8'den C-9'a geçmemizle birlikte ödenek de yüzde 2- 2.5 oranında bir artış olacak. Statü gereği bir artış bu aydan itibaren olacak. Bu da 40- 50 milyon lira fark olacak. Bu da bizim için büyük rakam" dedi.

Başkan İşlek, yaptıkları görüşmeler sonucunda 1 milyon 200 bin lira değerinde arazöz ile 250'ye yakın konteyner aldıklarını anlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.