Başkan Geyikçi mazbatasını aldı

 FİNİKE Belediye Başkanı seçilen CHP'li Mustafa Geyikçi, mazbatasını alarak göreve başladı.

11 Nisan 2019 Perşembe 10:14
Başkan Geyikçi mazbatasını aldı

CHP'den, Finike Belediye Başkanı seçilen Mustafa Geyikçi, mazbatasını alarak göreve başladı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Aydın, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, meclis üyeleri, ilçe başkanlarıyla birlikte önce Cumhuriyet Başsavcısı Uygur Kaan Arısoy'u ziyaret eden Mustafa Geyikçi daha sonra ilçe seçim kuruluna giderek mazbatasını aldı.

Mustafa Geyikçi, mazbatasını aldıktan sonra adliye binası önünde kalabalık bir grup tarafından karşılandı. Önde Türk bayrağı, arkada CHP ve İYİ Parti bayrakları açan grup belediye binasına kadar yürüdü. İlçe merkezi girişinde başkanların uyarısı üzerine parti bayrakları kaldırılarak Türk bayrağı ile yürüyüşe devam edildi. Görevi teslim almak üzere belediyeye gelen Mustafa Geyikçi, Finike Belediyesi eski Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından makam odasına geçildi. Kaan Osman Sarıoğlu, Geyikçi'ye çiçek ve mührü teslim etti. Geyikçi de Finike'de gerçekleştirdiği hizmet ve yatırımlar için Kaan Osman Sarıoğlu'na plaket verdi ve gelmiş geçmiş tüm başkanlara teşekkür etti.

Devir teslim töreninde konuşan Kaan Osman Sarıoğlu, "Aday olmadık ve yerel seçimleri dışarıdan takip ettik. Seçimde Millet İttifakı'nın adayı bu ipi göğüsledi. İtirazlar söz konusu oldu. En son 78 oyla tescillenmiş ve belediye başkanımız olmuştur. Kendisine ve ekibine, bundan sonraki süreçte ilçemize yapılacak olan hizmetlerin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Demokrasilerde seçimler bir bayramdır. Seçim süreci ilçemizde biraz sert geçti. Artık bunlar bitmeli. Artık Türkiye'nin gündemi de biraz yumuşamalı. Finike de artık normal gündemine dönmeli diye düşünüyorum" dedi.

​​​​​​​

Devir teslim töreninin ardından belediye binası önünde bekleyen kalabalığa hitap eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Mustafa Geyikçi bugün itibariyle kutsal bir görev devraldı. Bu kutsal görevi hem bana hem Mustafa Geyikçi'ye layık gören sevgili Finikelilere yürekten teşekkür ediyorum. Gün birlik günüdür. Anons edilirken ittifakın adayı dediler ama kendisini Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kabul eden, ezanımıza sahip çıkan, al bayrağımıza sahip çıkan, cumhuriyetimize sahip çıkan, Mustafa Kemal Atatürk'ün devrimlerine inanan ve sahip çıkan herkesin, gönüllerin ittifakıyız demiştik. Siz de sevgili başkanlarımıza ve bize destek verdiniz. Biz de sizden aldığımız bu kutsal oylarınızı 5 yıllık süre içerisinde hem Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak hem ilçe belediye başkanlarımız olarak oylarınızı namusumuz gibi koruyacağımıza söz veriyorum" diye konuştu.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi de devraldıkları görevi başarıyla yürüteceklerine inandığını belirterek, şöyle dedi:

"Ekip arkadaşlarımızla hep beraber söz verdik. Bu görevi layıkıyla yapacağıma inanıyorum. Bu seçimin kaybedeni yoktur. Seçimi Finike kazanmıştır. Allah utandırmasın. Hepinizden Allah razı olsun. Bu süreçte bizlere destek veren herkese yürekten teşekkür ediyorum."

Program belediye önünde yapılan duanın ardından sona erdi.

​​​​​​​

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.