Başkan Dere'den Bakan Çelik'e esnaf dosyası

ANTALYA Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'e Antalya esnafının yaşadığı sorunları içeren bir dosya sundu.

07 Mayıs 2016 Cumartesi 13:05
Başkan Dere'den Bakan Çelik'e esnaf dosyası
Antalya'da düzenlenen Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü'nün (FAO) Avrupa Bölgesel Konferansı'na katılan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile bir araya gelen AESOB Başkanı Adlıhan Dere, esnafın sorunlarını içeren dosya sundu.



Bakan Çelik, Başkan Dere'ye kendisine sunulan dosyayı inceleyerek içeriğinde ki konuların çözümü konusunda gereken çalışmaları yapacağını söyledi. Başkan Dere'nin sunduğu dosyada; kayıt yenileme belgesi, işyeri açma ruhsatı ve TAPDK satış belgesi yenileme işlemleri gibi konular yer alıyor.

Son Güncelleme: 07.05.2016 13:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.