Başkan Çetinkaya, personelin Kadınlar Günü'nü kutladı

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, belediyenin kadın personellerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

09 Mart 2015 Pazartesi 13:14
Başkan Çetinkaya, personelin Kadınlar Günü'nü kutladı
Kumluca Belediyesi'nin kadın personelleri için Dünya Kadınlar Günü kutlaması düzenlendi. Başkanlık makamındaki kutlamaya Başkan Hüsamettin Çetinkaya ile kadın personeller katıldı. 8 Mart'ın hafta sonuna denk gelmesi dolayısıyla kutlamayı hafta başında yaptıklarını söyleyen Başkan Çetinkaya, kadınların yılda bir kez hatırlanmasını doğru bulmadığını söyledi.

Hayatın her alanının kadınlarla eşit olarak paylaşıldığını vurgulayan Başkan Çetinkaya, şöyle dedi:

"Ancak yılda bir kez onlar için gün olması doğru değil. Şahsım ve belediye olarak bu olaya karşı olduğumu belirtmek istiyorum. Kadınlar, bizim annelerimiz, eşlerimiz, bacılarımız, kızlarımız. Onlar her zaman hayatımızın bir parçası. Dün sizler, kadınlarımıza yönelik düzenlediğimiz etkinlikte canla başla çalıştınız. Bugün de bizler sizin gününüzü kutluyoruz."

Başkan Çetinkaya, kadın personellere karanfil ve kendilerine özel hazırlanan porselen bardak hediye etti. 

Son Güncelleme: 09.03.2015 13:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.