Başkan Böcek’in sağlık durumuna ilişkin açıklama

Antalya Büyükşehir Belediyesi: “Son 24 saatte herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı, klinik seyri stabil olarak seyretmekte”

24 Eylül 2020 Perşembe 15:06
Başkan Böcek’in sağlık durumuna ilişkin açıklama

ANTALYA (İHA) - Yoğun bakımda Covid-19 tedavisi devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in durumu hakkında son 24 saatte herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı ve klinik seyrinin stabil olarak seyrettiği açıklandı.
17 Ağustos’ta Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyuran Başkan Böcek, durumu ağırlaşınca 7 Eylül tarihinde yoğun bakım ünitesine alınmıştı. Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabından bugün yapılan açıklamada, Başkan Muhittin Böcek'in yoğun bakımdaki takip ve tedavisinin devam ettiği belirtilerek, " Son 24 saat içerisinde olumsuz giden herhangi bir süreç yaşanmamış olup, klinik seyri stabil olarak seyretmektedir” denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.