'Bana Saymayı Anlat' projesi başladı'

 AVRUPA Akdeniz Gençlik Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı işbirliğiyle düzenlenen 'Bana Saymayı Anlat' sosyal sorumluluk projesi, 'Montesorri ve Matematik' çalıştayıyla başladı.

22 Kasım 2017 Çarşamba 15:37
'Bana Saymayı Anlat' projesi başladı'

Bana Saymayı Anlat' isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Eğitim Laboratuvarı'nda düzenlenen 'Montesorri ve Matematik' çalıştayının açılışına Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hilmi Demirkaya, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Bekir Direkçi, Doç. Dr. Bayram Bıçak, Avrupa Akdeniz Gençlik Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nihal Kubilay Pınar, Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Fatma Ünal, Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yunus Pınar, Öğr. Gör. Ceren Koca ve Arş. Gör. Emine Ela Kök katıldı.


Çalıştayda, Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı öğrencilerine Montesorri-Matematik eğitimi verildi. Öğrencileri aldıkları eğitim sonunda Özgecan Aslan Gençlik Merkezi'nde 5-6 yaş grubu okul öncesi dönem çocuklarına 6 hafta süreyle Montesorri-Matematik eğitimini aktaracak.

Avrupa Akdeniz Gençlik Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nihal Kubilay Pınar, projeyle, okul öncesi dönem çocuklarını matematiğin eğlenceli ve büyülü dünyasıyla tanıştırarak okul öncesi eğitime katkı sağlanması hedeflediklerini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emre 2017-11-22 16:59:12

Tebrik ederiz. Devamı gelir inşAllah.