BALKONLAR BU YIL DA YARIŞACAK

Temiz Çevre Derneği'nce (TÇD), Antalya'da binaların dış cephelerinin güzel bir görünüme kavuşturulması amacıyla 4 yıl önce başlatılan 'En Güzel Balkon Yarışması'na, önceki yıllara göre bu yıl katılımın daha fazla olması bekleniyor.

21 Mart 2014 Cuma 09:43
BALKONLAR BU YIL DA YARIŞACAK
 Yarışma başvurusu, 1 Nisan-30 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek. Yarışmada, balkonları dereceye giren adaylar, 5 yıldızlı otelde 2 gece, 3 gündüz tatille ödüllendirilecek.

TÇD Başkanı Remziye Kartal Rosenblat, rengârenk çiçeklerle güzelleştirilmiş balkonlardan dijital görüntülerin derneğin temizcevre.org internet sitesine ya da [email protected] e-posta adresine gönderilmesi gerektiğini hatırlattı. Rosenblat, "Başvurulara ad-soyad, meslek, adres ve telefon numarası gibi bilgiler de eklenecek. Jürimiz Temmuz ayı içinde başvuruları yerinde değerlendirip, ilk üçü belirleyecek" dedi.

OKULLARDA YARIŞMA VE SERGİ
TÇD Yönetim Kurulu, 'Dünya Çevre Günü' etkinlikleri kapsamında, ilk ve orta dereceli okullar arasında şiir, resim ve fotoğraf yarışması düzenleme, ANSAN Sanat Galerisi'nde 20 Haziran- 3 Temmuz tarihleri arasında resim, fotoğraf, seramik, geleneksel el sanatları sergisi açma kararı da aldı. Okullardaki yarışmada, her kategoride eserleri ilk üçe giren öğrencilere para ödülü ve çeşitli hediyeler verilecek.

Son Güncelleme: 21.03.2014 09:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.