Balıkçı Barınağı'na kaçak elektrik baskını

Alanya'da 'kaçak elektrik kullanımıyla mücadele' kapsamında Balıkçı Barınağı'nda yapılan denetimlerde, dağıtım kutularını kırarak kaçak elektrik kullandığı tespit edilen 4 tekne sahibi hakkında tutanak tutuldu.

03 Ağustos 2013 Cumartesi 10:37
Balıkçı Barınağı'na kaçak elektrik baskını
Elektrik tüketiminin artmasıyla birlikte Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AKEDAŞ) Alanya İşletme Müdürlüğü tarafından kaçak elektrik kullanımını önlemek amacıyla denetim başlattı. Rıhtım bölgesinde yapılan denetimlerde 80 işyeri kontrol edildi. Balıkçı Barınağı'nda yapılan kontrollerde ise 4 balıkçı ve gezi teknesinde AKEDAŞ'a ait dağıtım kutuları kırılarak kaçak elektrik kullanıldığı tespit edildi. AKEDAŞ görevlileri kaçak elektrik kullandığı tespit edilen teknecilere polis gözetiminde işlem yaptı.

KAÇAK ENERJİ HESAPLANMADI
AKEDAŞ Alanya İşletme Müdürü İbrahim Şirin, yaz aylarında enerji tüketiminin artmasıyla birlikte özellikle rıhtım bölgesinde denetimlerini sıklaştırdıklarını söyledi. İskele ve rıhtım bölgesindeki 80 işyerinin kontrol edildiğini ve kaçak enerji kullandığı tespit edilen işyerlerine tutanak tanzim edildiğini belirten Şirin, "Denetimlerimiz sürecek. Şu ana kadar hesaplama yapılmadığı için ne kadar kaçak enerji kullanıldığı tespit edilmedi" dedi. 

Son Güncelleme: 03.08.2013 11:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.