Bakkallar değişimden yana

Antalya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkan Adayı Atilla Koçak, gelişim ve değişim için aday olduğunu ifade etti.

20 Kasım 2017 Pazartesi 15:50
Bakkallar değişimden yana

Antalya Esnaf Sanatkâr ve Odalar Birliği bünyesinden bulunan meslek odaları 2018 yılının Ocak ayında seçim sürecine giriyor. Bu mesleki odalardan biride, Antalya Bakkallar ve Bayiler Odası.  Aksu’da ki bakkal esnaflarıyla dirsek temasında bulunan ve aynı zamanda Antalya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığı’na aday olan Atilla Koçak ile yönetim kurulu üyesi olan Ali Eşki ve Arif Çayır gazetemize ziyarette bulunarak, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bakkal esnafının değişimden yana olduğunun altını çizen Başkan Adayı Atilla Koçak, esnaf zor bir süreçten geçiyor.  Sorunlarımız dağ yığını haline geldi. Bu sorunları bir nebzede olsa çözme adına, zorlu göreve talip oldum” diye konuştu. Bakkal esnafının teveccühünün kendilerinden yana olduğunun da altını çizen Koçak, “ Artık bir değişim zamanı geldi. Seçimlere kadar bütün esnafımızla bire bir görüşeceğiz.  Bildiğimiz dertleri ve sorunları birde onların ağzından dinleyeceğiz. Bakkallık kutsal bir meslektir. Gün olur mahallenin postacısı olur. Gün olur bekçisi olur. Gün olur vatandaşın dert ortağı olur. Ne yazık ki, bu kadar ulvi bir meslek, bu gidişle unutulmuş meslekler arasına girecek. O yüzden bu mesleğin onurunu ve gurunu ayaklar altına serilmesine müsaade etmeyeceğiz” şeklinde açıklamalarda bulundu.  

Son Güncelleme: 20.11.2017 16:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.