Bakan Çavuşoğlu, Serik Belediyesi'ni ziyaret etti

 DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'ı makamında ziyaret ederek, tebrik etti.

12 Nisan 2019 Cuma 14:19
Bakan Çavuşoğlu, Serik Belediyesi'ni ziyaret etti

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nu belediyeye gelişinde Belediye Başkanı Enver Aputkan karşıladı. Başkan Aputkan'a hayırlı olsun temennisinde bulunan Bakan Çavuşoğlu, Cumhur İttifakı olarak Ak Parti ve MHP'nin birlikte güzel bir seçim çalışması yaptığını belirtti. Serik'te projelerin anlatıldığı iyi bir çalışma yapıldığını vurgulayan Bakan Çavuşoğlu, "Tüm Serik'imizi şimdi kucaklama vakti. Serik'imiz Türkiye'nin Belek, Kadriye, Boğazkent ile turizmde göz bebeği olan bir ilçemiz. Ama burada ticaret ve tarım da var. Serik'i inşallah birlikte kucaklayacağız. Projelerinizin arkasındayız. Şimdi projeleri ve vaatleri hayata geçirme zamanı. Oy veren ve vermeyen tüm Serik halkını hizmetlerimizle kucaklayacağız. Bölgemizi tanıtmaya devam edeceğiz" dedi.

Önemli toplantıları Antalya'da yaparak buradaki güzellikleri tüm dünyaya tanıtmaya çalıştıklarını kaydeden Mevlüt Çavuşoğlu, "Turizmin yanı sıra tarım da çok önemli. Tarımı da göz ardı edemeyiz. Türkiye'nin ve dünyanın geleceği de tarımda. Yeni teknoloji ve gelişmeleri takip etmeliyiz. Hep birlikte gelişmesine katkı vereceğiz" dedi.

Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan ise ziyaretinden dolayı Bakan Çavuşoğlu'na teşekkür etti. Desteklerinin çok değerli olduğunu vurgulayan Başkan Aputkan, "Sizinle yaptığınız çalışmalardan dolayı her zaman gurur duyduk. İlk buraya gelmeniz bizim için çok değerli. İlçemizde çok seviyeli bir seçim oldu. Bundan sonra artık hizmet dönemi. Beş yıllık sürenin geçici bir süre olduğunu ve bir emanet olduğunu biliyoruz. Bu nedenle bütün insanlarımız kucaklayacak ve ilçemize hizmet edeceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan'a plaket verdi.

Çavuşoğlu Serik'te kıldığı Cuma namazından sonra Aksu ilçesine hareket etti.

Bakan Çavuşoğlu'na ziyaret sırasında AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan kozan, MHP Serik İlçe Başkanı Ahmet Ali Coşkun ve partililer eşlik etti.


Son Güncelleme: 12.04.2019 14:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.