Bak şu CLK’nın yaptığına

Özelleşen Akdeniz Elektrik, vatandaşın 99 Kuruş borcuna karşılık, 2 bin lirasına bloke koydu. Son zamanlarda açma-kapama sorunu ile gündeme gelen CLK, alacaklarına ise kartal kesiliyor. CLK, gece yarıları sayaçları okuyarak, tarihe geçiyor.

15 Temmuz 2014 Salı 11:46
Bak şu CLK’nın yaptığına
Kundulu çiftçi Fazlı Göbüş, devlet desteklemesi olan mısır parasını alabilmek için defalarca bankanın yolunu tuttu. Diğer çiftçi arkadaşları destekleme parasını alalı 2 ay olmasına rağmen, Göbüş’ün alacağından ses soluk çıkmıyordu.

2 bin lira olan destekleme alacağını 2 ay beklediğini belirten çiftçi Fazlı Göbüş, “daha sonra resmi kurumları tek tek ziyaret edip, borcum olup olmadığını sordum. Hiçbir yere borcum yoktu. En son kendimden emin olarak Akdeniz Elektrik’e geldim. Bana 99 Kuruş borcum bulunduğunu, bu nedenle bankada bulunan 2 bin liramı bloke ettiklerini söylediler. Gülecek miyim, ağlayacak mıyım bir karar veremedim. Sadece yazıklar olsun diyebiliyorum” şeklinde konuştu.

Su uyur CLK uyumaz
Son zamanlar da kamuoyunun gündemine açma kapama servisi ile gelen CLK, şimdi de gece yarıları sayaç okuması ile popüler oldu. Vatandaşlar, “akşam posta kutumuza bakıyoruz bir şey yok. Sabah bakınca ise elektrik faturamızı buluyoruz. İnanmayacaksınız ama faturanın okunma saati 12.26. Anlayacağınız su uyuyor, CLK uyumuyor” dediler.”
 

Son Güncelleme: 15.07.2014 11:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.