Badak, Aksu’nun sorunlarına el attı

Aksu Kaymakamı Raif Özener’i ziyaret eden AK Parti Antalya Milletvekili Badak, ilçenin sorunlarıyla ilgili bilgiler aldı.

14 Ağustos 2013 Çarşamba 11:30
Badak, Aksu’nun sorunlarına el attı
Badak, hükümet konağından mülkiyet sorununa kadar ilçenin her türlü sorununu çözeceklerini belirtti. Badak, Aksu Devlet Hastanesi içinde sona yaklaştıklarını müjdeledi.

Aksu’daki temasları çerçevesinde İlçe Kaymakamı Raif Özener’i ziyaret eden AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, bölgenin sorunlarıyla ilgili Kaymakam Özener’den bilgiler aldı. Bu sırada Aksu’nun Devlet Hastanesi, imar, hükümet konağı gibi başlıca sorunları olduğunu dile getiren Kaymakam Özener, bu sorunların giderilmesi konusunda da önerilerde bulundu. Devlet Hastanesi için Sevgi Köyü’nde 50 dönümlük boş bir alan olduğunu ve hastanenin buraya yapılabileceğini ifade eden Özener, bu alanda bulunan 200 dönüme yakın Orman’a ait alanında hastane bahçesi olarak kullanılabileceğini kaydetti. Özener, hükümet konağı yerinin de hazır halde beklediğini vurguladı.

Özener’in dile getirdiği sorunları not alan Milletvekili Badak ise, çözümü konusunda gerekli çalışmaların yapıldığını söyledi. Badak, “Devlet Hastanesi için şu an iki ayrı yer üzerinde çalışma yapılıyor ve son aşamaya geldi. Hükümet konağıyla ilgili de Ankara’da gerek İçişleri Bakanlığı ve gerekse de Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü ile bizzat kendim görüşeceğim. Sorunun çözümü için gereken yapılacak. Aksu bu hizmetlerin hepsini hak eden bir ilçemiz” dedi. Badak, Aksu’daki görev süresi dolan ve Mersin’in Akdeniz İlçesi’ne atanan Kaymakam Özener’e de Aksu’ya yaptığı kalıcı hizmetlerinden dolayı da ayrıca teşekkür etti.

Öte yandan ziyaret sırasında hazır bulunan AK Parti Aksu İlçe Başkanı Mehmet Akif Ordu’da ilçeye sunduğu hizmetlerinden ötürü Kaymakam Özener’e teşekkür plaketi verdi. Ordu, Özener’in Aksu’ya kurucu kaymakam olarak geldiğini ve çok başarılı çalışmalara imza attığını belirtti. Görev yaptığı 5 yıllık süre zarfında Özener ile uyum içerisinde çalıştıklarının da altını çizen AK Parti İlçe Başkanı Ordu, yeni görev yerinde de Kaymakam Özener’e başarılar diledi. Daha sonra ilçe yöneticileri ve beraberindeki meclis üyeleriyle birlikte kaymakamlık binasından ayrılan Badak, Perge Antik Kenti ve EXPO alanında da incelemeler yaparak ilçedeki sivil toplum örgütlerini de ziyaret etti.


Sercan AYTIŞ
 

Son Güncelleme: 15.08.2013 17:07
Anahtar Kelimeler:
AksuSadık BadakSorunlar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.