Babalar model araçlarla yarıştı

SHEMALL Alışveriş Merkezi'nde, radyo kontrollü (RC) model araç tutkunları bir araya geldi.

21 Haziran 2016 Salı 16:10
Babalar model araçlarla yarıştı
 Babalar Günü etkinlikleri kapsamında gerçekleşen model araç turnuvasına, babalar ve çocukları da büyük ilgi gösterdi. Heyecanlı geçen yarışmada dereceye girenlere Bimeks Mağazası sponsorluğunda uzaktan kumandalı oyuncak otomobil hediye edildi. Etkinliği düzenleyen Mehmet Baştuğ, Antalya'da 10 yıldan beri RC model araç yarışmaları düzenlediğini belirtti. Çocuk, genç ve yetişkin model araç tutkunu sayısının her geçen gün arttığına dikkat çeken Baştuğ, İstanbul, Bursa, Ankara ve İzmir'de belediyelerin model araç etkinlikleri için pistler yaptığını, İzmir'de de geçen yıl Avrupa Şampiyonası'nın gerçekleştiğini de hatırlattı.



ANBTALYA'DA ZABITA ENGELLİYOR



Mehmet Baştuğ, RC Model Ataç Grubu olarak Antalya'da pist sıkıntısı çektiklerini, zaman, zaman kaykay pistlerini, şehir merkezindeki düz zeminli alanları kullandıklarını, buralarda da zabıta ekiplerinin engeliyle karşılaştıklarını da dillendirdi. Baştuğ, "Büyükşehir, Konyaaltı ve Muratpaşa belediyeleriyle pist yapımı için defalarca görüştük, olumlu bir sonuç alamadık. Bize pist kazandırılır ise uslusal ve uluslar arası etkinliklere imza atacağız, Antalya'nın tanıtımına katkıda bulunacağız" dedi.

Son Güncelleme: 21.06.2016 16:11
Anahtar Kelimeler:
Antalya Muratpaşa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.