Baba kız boğuldu!

ANTALYA'nın Aksu ilçesinde çaya düşen Suriyeli Doğa Zaher (9) ile onu kurtarmak için suya atlayan babası Abdulbased Zaher (40) boğuldu.

03 Ağustos 2020 Pazartesi 13:27
Baba kız  boğuldu!

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)-
Olay, dün akşam saatlerinde Aksu ilçesine bağlı Gökdere Mahallesi'nde meydana geldi. Serada çalışan Abdulbased Zaher, kızı Doğa ile Aksu Çayı kenarında yürüyüşe çıktı. Bu sırada Doğa Zaher henüz bilinmeyen nedenle suya düştü. Kızının düştüğünü gören baba Zaher de kızını kurtarmak için suya atladı. Suda çırpınan baba ve kız, vatandaşların yardımıyla çaydan çıkarıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri baba Zaher ve kızı Doğa’nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Baba ve kızının cansız bedeni Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Son Güncelleme: 03.08.2020 13:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.