Ayna konserine büyük ilgi

Kepez Belediyesi'nin düzenlediği ramazan ayı etkinlikleri kapsamında sahneye çıkan Ayna Grubu, seslendirdiği şarkılarla konser alanını dolduran binlerce Antalyalıya unutulmaz bir gece yaşattı.

29 Temmuz 2013 Pazartesi 12:18
Ayna konserine büyük ilgi
Kepez Belediyespor Tesisleri'ndeki ramazan etkinlik alanında sahne alan Ayna Grubu'nun seslendirdiği 'Ağlamadan Git, Böyle mi Olacaktı, Aşıklar Tepesi, Akdeniz, Ceylan, Gelincik, Garibim' gibi dillerden düşmeyen şarkılara, binlerce Antalyalı hep bir ağızdan eşlik etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü konserde yaptığı konuşmada, ramazan ayının Antalya'da en keyifli Kepez'de yaşandığını belirterek şunları söyledi: “Her akşam bu alanda düzenlediğimiz birbirinden farklı etkinliklerle istiyoruz ki ramazan Kepez'de bir başka tatta bir başka lezzetle yaşansın. Bugüne kadar sizlerin enerjisiyle, çalışma arkadaşlarımın gayretiyle, Allah'ın yardımıyla da bunu başardık. İnşallah bundan sonra da aynı heyecanla aynı coşkuyla ve aynı azimle yolumuza devam edeceğiz. Siz halkımıza çok daha güzel ramazan günleri yaşatmak için elimizden gelen tüm çalışmaları yapacağız."
 

Son Güncelleme: 29.07.2013 13:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.