Ayışığı Koyu'nda deniz temizliği

ANTALYA'nın Kemer ilçesindeki Ayışığı Koyu'nda dalgıçlar sualtı temizliği yaptı. Çalışma kapsamında denizden sandalye, şişe, sandal ve şezlong parçaları gibi yüzlerce kilo çöp çıkarıldı.

21 Şubat 2018 Çarşamba 16:03
Ayışığı Koyu'nda deniz temizliği

Kemer Belediyesi, Kemer Sahil Güvenlik Komutanlığı, Kemer Aktif Balıkadamlar Kulübü Derneği işbirliğiyle Kemer Ayışığı Koyu'nda deniz dibi temizliği yapıldı. Çalışmaları Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel ve Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Hasan Özak da takip etti. Etkinlikte Dernek Başkanı Muhit Alnıaçık ile 3 dalgıç deniz dibini tarayarak atık topladı. 15 gün boyunca devam edecek olan etkinliğin ilk gününde denizden çıkanlar arasında sandalyeden şişeye, sandal parçalarından şezlong parçalarına kadar yüzlerce kilo çöp yer aldı.

KOYLAR TEMİZLENECEK

Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, "Kemer'in ana geçim kaynağı turizm. Turizmimiz gelişmesi için de denizin temiz olması çok önemli. Bu anlamda dalgıç arkadaşlarımızın yaptığı temizliği çok önemsiyoruz. Gerek Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gül ve gerek şahsım adına kendilerine çok teşekkür ediyorum. Sahil Güvenlik Komutanlığımıza da destekleri için teşekkür ediyorum. Sezon başlamadan tüm sahil ve koylarımızda periyodik temizlik yapılacak" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.