AVM'de mahsur kaldı

ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde bir AVM'de mahsur kalan Ata Coşkun, polisten yardım istedi. Bekçiler tarafından güvenlik görevlisinin çağrılmasının ardından Ata Coşkun alışveriş merkezinden çıkarıldı.

04 Haziran 2020 Perşembe 11:58
AVM'de mahsur kaldı

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) -

Manavgat'ta bulunan bir alışveriş merkezine dün gece kapanış saatinden sonra açık olan ön kapıdan giren Ata Coşkun, üst katlarda bulunan spor salonuna çıktı. Spor salonunun kapalı olduğunu gören Ata Coşkun, giriş katına inip dışarı çıkmak istedi. Coşkun, dış kapıların kapanması nedeniyle alışveriş merkezinde mahsur kaldı.

Coşkun'un araması üzerine alışveriş merkezine çarşı ve pazar bekçileri sevk edildi. Çarşı ve pazar bekçilerinin haber vermesiyle alışveriş merkezine gelen güvenlik görevlisinin kapıyı açmasıyla Ata Coşkun, dışarı çıktı. Ata Coşkun, alışveriş merkezinin kapanış saati olan 21.00'den sonra açık olan ön kapıdan girdiğini, yukarı spor salonuna çıktığını hemen aşağı inmesine rağmen içerde mahsur kaldığını anlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.