Avdan'dan Mehmetçiğe destek

ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde bağlı Avdan Mahallesi'nde başlatılan kampanya kapsamında Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli polis ve askerlere destek için toplanan para Mehmetçik Vakfı'na bağışlandı.

13 Mart 2018 Salı 10:58
Avdan'dan Mehmetçiğe destek

Avdan Şehit Ahmet Belen İlkokulu tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla kampanya başlatıldı. Veliler, Avdan Mahallesi halkı ve hayırseverlerin desteğiyle 18 bin 220 TL toplandı. Okul Müdürü Ömer Keskin, Afrin için toplanan parayı Mehmetçik Vakfı hesabına yatırdı. Bağış makbuzu ise okulda düzenlenen törenle Korkuteli İlçe Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Hasan Aslan'a teslim edildi. Daha sonra okul bahçesinde Korkuteli İlçe Müftüsü Selim Yazıcı ve Avdan Mahallesi halkının katılımıyla askerler ve şehitler için dua edildi.

Okul Müdürü Ömer Keskin, "Mahalle sakinlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz Afrin'de mücadele eden kıymetli askerlerimize, polislerimize küçük de olsa bir yardımda bulunma gayreti içerisinde oldu. Biz onlar için ne yapsak azdır ama şuna inanıyorum ki Avdan halkı tek vücut ve bir bütün olarak dualarını hiç esirgemiyor" dedi.

Avdan Mahalle Muhtarı Ali Demir de "Türk milletinin güvenliğini sağlamak için harekata katılan yiğitlerin her zaman destekçisiyiz. Mehmetçiklerimiz orada görevlerini yerine getirirken biz de yerimizde duramıyoruz. Mahalle sakinleri olarak bu milli ve manevi duygularla bir araya gelip askerimize destek başlattık. Mahallemizden 18 bin 220 TL bağış toplandı. Allah herkesten razı olsun" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.