ATSO'dan Şehit ailelerine ve Gazilere iftar

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) şehit ve gazi aileleri için iftar yemeği verdi.

01 Temmuz 2014 Salı 11:39
ATSO'dan Şehit ailelerine ve Gazilere iftar
Atatürk Parkı'nda düzenlenen iftar yemeğine şehit ve gazi ailelerinin yanı sıra, Vali Sebahattin Öztürk, Garnizon Komutanı Tuğgeneral İrfan Can, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul ve MHP İl Başkanı Osman Çetin ile ATSO Başkanı Çetin Osman Budak ve ATSO meclis üyeleri katıldı. Antalya İl Müftüsü Osman Altan'ın duasıyla başlayan yemek, ilahilerle devam etti ve tasavvuf müzik dinletileriyle sona erdi.

İftar yemeğinde konuşan ATSO Başkanı Budak, böyle kutsal bir ayda şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Budak, "Allah birliğimizi bozmasın. Çok üzücü dönemlerden geçiyoruz. Müslüman Müslüman'ı vuruyor. Özellikle şehit oluruz diye cana kastedenlere Allah'tan akıl vicdan, insaf diliyorum. Bizim şehitlerimiz vatanları için can verdiler, gerçek şehit budur. Allah birliğimizi, bölünmez bütünlüğümüzü bozmasın" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 01.07.2014 11:42
Anahtar Kelimeler:
ATSOIftar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.