ATSO Akademi'den enerji kaynakları eğitimi

 ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, ATSO Akademi tarafından 7-9 Aralık günleri arasında 'Yenilenebilir Enerji Kaynakları' konulu eğitim semineri düzenleneceğini bildirdi.

01 Aralık 2017 Cuma 12:07
ATSO Akademi'den enerji kaynakları eğitimi

ATSO Başkanı Davut Çetin, Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu-Türkiye Bölüm Derneği (GÜNDER) işbirliğinde gerçekleştirilecek 'Yenilenebilir Enerji Kaynakları Eğitimi'nin rüzgar, güneş, jeotermal, hidrolik, biyokütle konularını kapsadığını belirtti. Davut Çetin, "Odamız 24. Grup Meslek Komitesi'nin (Elektrik enerjisi, üretim, dağıtım ve ilgili hizmet faaliyetleri) talepleri doğrultusunda gerçekleştirilecek eğitimde, yenilenebilir enerji kaynakları alanlarında yatırım olanakları ele alınacak.

Katılımcılara güneş enerjisi ile elektrik üretiminde çatı uygulaması konularında teorik ve pratik bilgiler aktarılacak" dedi.


Konusunda uzman eğitmenler/konuşmacılar tarafından katılımcılarımıza 2 gün boyunca teorik bilgilerin anlatılacağını, bir gün de saha ziyaretinin gerçekleşeceğini kaydeden Başkan Çetin, "Programda; güneş enerjisi mevzuatı, güneş enerjisi sistem tasarımı- arazi seçimi ve projelendirme, yenilenebilir enerji sistemleri konusunda teknik bilgiler ve tarımsal sulama uygulamaları, garanti ve sigorta, güneş enerjisi konusunda sağlanan hibe ve destekler, rüzgar enerjisi, jeotermal enerji ve elektrik üretimi, ülkemiz ve dünyadaki durum, biyogaz sistemleri ısı pompası, özellikleri ve ülkemizde ısı pompası kullanımı konu alt başlıkları hakkında bilgiler verilecek" diye konuştu.

Seminerin tüm ATSO üyelerinin katılımına açık olacağını ifade eden Çetin, "Seminer 7 Aralık'ta saat 09.00'da ATSO Atatürk Konferans Salonu'nda başlayacak ve 9 Aralık'ta sona erecek. Konuya ilgi duyan, yenilenebilir enerji kaynakları hakkında yatırım yapmak isteyen, yeni gelişmeleri bilgi sahibi olmak isteyen tüm üyelerimizi ve konuya ilgi herkesi bu etkinliğimize bekliyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.