ATLI JANDARMA BELEK'TE GÖREVE BAŞLADI

Serik'te, turizm bölgesi Belek'te sahil, plaj ve parklarda güvenliği sağlamak amacıyla oluşturulan atlı jandarma timi göreve başladı.

11 Temmuz 2014 Cuma 13:35
ATLI JANDARMA BELEK'TE GÖREVE BAŞLADI
Nevşehir Jandarma At Köpek Eğitim Komutanlığı'ndan gelen 4 at ve bincileri Jandarma Astsubay Kübra Türkcan ve Uzman Çavuş Yurday Çalışır, Belek Jandarma Karakol Komutanlığı bünyesinde göreve başladı. 'Oğuzhan', 'Sude', 'Poyraz' ve 'Prens' adlı atlar yaz sezonu boyunca plajlarında görev yapacak. Tatilcilerin can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla oluşturulan atlı jandarma, motorlu taşıtların giremediği tarihi ve turistik alanlardaki plajlarda, günün belirli saatlerinde devriye gezecek. Tatilcileri olası hırsızlıklara karşı uyaran ekipler, ateşli piknik yakılmaması konusunda da uyarıyor. İlk görev gününde sahildekilerden yoğun ilgi gören atlı birlik, turizm sezonu sonuna kadar görev yapacak.


Son Güncelleme: 11.07.2014 13:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.