ATB Başkanı Çandır: "Yüreğimiz yandı"

ATB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, "İdlib’de Türk Silahlı Kuvvetleri’ne yönelik düzenlenen hava saldırısında şehit olan askerlerimizden gelen haber hepimizi derinden üzmüştür. Acı haber yüreğimizi yakmıştır" dedi.

28 Şubat 2020 Cuma 13:35
ATB Başkanı Çandır: "Yüreğimiz yandı"



ANTALYA(İHA)-
Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, İdlib’de hain hava saldırısı sonucu şehit olan askerlerimiz için mesaj yayımladı. Çandır, mesajında şunları kaydetti:
“İdlib’de Türk Silahlı Kuvvetleri’ne yönelik düzenlenen hava saldırısında şehit olan askerlerimizden gelen haber hepimizi derinden üzmüştür. Acı haber yüreğimizi yakmıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifa diliyorum. Şehit askerlerimizin ailelerine sabır diliyorum. Devletimiz güçlüdür, ordumuz güçlüdür. Devletimizin ve ordumuzun yayındayız. Türk milletinin başı sağ olsun.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.