Atatürk'ü Anma Güreş Turnuvası

MURATPAŞA Belediyesi, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla Antalya'nın en geniş katılımlı güreş turnuvasını düzenliyor. Turnuva, Recep Gürbüz Güreş Eğitim Merkezi'nde 4- 5 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek.

01 Kasım 2017 Çarşamba 14:55
Atatürk'ü Anma Güreş Turnuvası

Muratpaşa Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, onun sevdiği güreşte minikler ve yıldızlar kategorilerinde düzenleyeceği turnuva ile anıyor. 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayıyla düzenlenecek Antalya'nın en geniş katılımlı Atatürk'ü Anma Güreş Turnuvası'nda 130 sporcu mindere çıkacak.

Recep Gürbüz Güreş Eğitim Merkezi'nde 4 - 5 Kasım tarihlerinde düzenlenecek şampiyonada 13 - 15 yaş arası minikler serbest güreş turnuvasında 60 güreşçi minderde boy gösterecek. 15 - 17 yaş arası yıldızlar kategorisinde ise 70 civarında sporcunun turnuvaya katılımı bekleniyor. Saat 10.00'd başlayıp 17.00'ye kadar devam edecek turnuvada dereceye girenler, madalya ve Atatürk'ün büyük eseri Nutuk'la ödüllendirilecek.

Son Güncelleme: 01.11.2017 15:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.