Atatürk'ü anma briç turnuvası

ATATÜRK'ü anma adına Antalya Şehir Kulübü'nde düzenlenen briç turnuvasına çok sayıda briç sever katıldı. Dereceye girenler, kupa ve hediye sepetleriyle ödüllendirildi.

12 Kasım 2019 Salı 16:52
Atatürk'ü anma briç turnuvası

Antalya Şehir Kulübü'nde gerçekleştirilen turnuvanın açılış yemeğine İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, İYİ Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İYİ Parti Konyaaaltı İlçe Başkanı Serap Kaya İncir, AK Parti Muratpaşa Meclis Üyesi Özlem Gözaçan Biçer, Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Muammer Saygılı, YÖRSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Nazif Eken ve çok sayıda davetli katıldı.

Bu yıl ilk kez düzenlenen Atatürk'ü Anma Biriç Turnuvasının açılışını Serap Kaya İncir, Yavuz Temizer, Hasan Subaşı ve Ümit Uysal yaptı. Yemek öncesinde birer konuşma yapan başkanlar, günün öneminden bahsetti.

​​​​​​​

Antalya Şehir Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Begüm Ataç, böyle özel ve anlamlı bir günde düzenlenen turnuvaya katılımın yüksekliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Turnuvaya 120 kişinin katıldığını ifade eden Ataç, turnuvaların artarak devam edeceğini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.